MAPEI ROMANIA

Post Image 1

Lider mondial in industria produselor pt. constructii, adezivi, etansanti, produse chimice pentru constructii. Asigura consultanta si asistenta tehnica pentru toata gama de produse.


KERAKOLL ROMANIA

Post Image 2

Lider mondial in produse si servicii pentru constructii durabile, restaurari istorice si design interior. Asigura consultanta si asistenta tehnica pentru toata gama de produse.


ITAL-KOL SRL

Post Image 1

Produce incepand din 1997 adezivi si mase de spaclu pentru piatra naturala, placi ceramice, placi termoizolante, gleturi, sape autonivelante si impermeabilizanti . Asigura consultanta si asistenta tehnica pentru toata gama de produse.


ALEXANDRU GAVRILAS

Expert acreditat de catre Ministerul Culturii si patrimoniului National pentru lucrari de conservare si restaurare a pietrei naturale.


SC HOLY ART WORKS SRL

Post Image 1

Firma noastră distribuie exclusiv monumente funerare din granit şi piatră durabilă, proiectate de designeri. Materialul nobil, prelucrarea excelentă, gama largă de produse, termenele scurte de livrare, fac ca firma şi produsele noastre să fie unice. Granitul folosit de noi garantează durabilitatea produselor noastre.


SC TRANS GRANIT SRL

Post Image 2

La sediul logistic al societăţii Trans Granit, cu sediul în judeţul Mureş (Localitatea Ungheni), se află unul dintre cele mai mari parcuri de prezentare cu monumente funerare de calitate din Transilvania, având o suprafaţă de circa 5 000 m2. Aici sunt expuse circa 30 de modele de monumente funerare şi cruci din granit de calitate şi asigurăm un stoc permanent de circa 200 bucăţi produse pentru clienţii şi distribuitorii noştri.


LAJOO DESIGN

Post Image 2

Lajoo Design ( peste 10 ani de experienta in proiectare si design interior-exterior pentru lucrari cu piatra naturala, grafic design, web design, fotografii profesionale, clipuri video, filmari cu drone)