MARMOSIM

Post Image 1

Marmosim (membru al grupului TITANMAR-MARMOSIM) lider de piata in domeniul extractiei si prelucrarii rocilor naturale din Romania. Detine in proprietate carierele Ruschita-marmura, Carpinis si Geoagiu-travertin, Pietroasa-andezit, Baschioi si Podeni-calcar . Extragere si prelucrare de blocuri din carierele proprii, debitare si prelucrare in fabrica proprie dotata pentru toate operatiunile din domeniul pietrei naturale, comercializare, proiectare, lucrari de instalare si intretinere pentru piatra naturala.


AGRICIN SRL

Post Image 1

Productie de blaturi, trepte, glafuri si unicate din diferite materiale naturale si composite. Debitare si prelucrare pe linia tehnologica de ultima generatie adaptata fiecarui proiect in parte. Comercializare pentru toata gama de pietre naturale din import sau indigene.


ARC ROM DIAMONDS SRL

Post Image 2

Societete specializata in producerea si comercializarea discurilor diamantate, abrazivilor, solutiilor de curatare si impermeabilizare si a tuturor tipurilor de consumabile folosite  in domeniul extragerii, prelucrarii, montarii, tratarii, curatarii si intretinerii pietrelor ornamentale.


EUROMARM INVEST SRL

Post Image 3

Productie de pavele si piatra cubica din andezit exploatat din cariera proprie. Debitare si prelucrare pe linia tehnologica completa: gater, disc cutter, bridge cutter, CNC. Comercializare pentru toata gama de pietre naturale din import sau indigene.


EUROSYNERGY SRL & EUROSYNERGY STONE DIVISION SRL

Post Image 1

Activeaza in productia si comertul cu piatra naturala din anul 2005. Specialisti in elemente artitecturale , prelucrari si debitari cu CNC si waterjet. Comercializare pentru toata gama de pietre naturale din import sau indigene.


LEVENTE COMPANIE SRL

Post Image 2

Societate pastratoare a traditiilor mostenite din generatii ale cioplitorilor din piatra de Vistea. Dispune de tehnologie completa de procesare a pietrei de la extragere la prelucrare si sculptura si are zeci de angajati : cioplitori, sculptori, restauratori in piatra.


SC Kamen Pazin SRL

Post Image 3

Ca reprezentant in Romania alfirmei cu renume mondial Kamen D.D. Pazin-Croatia, societatea ofera o gama larga de produse din piatra naturala in productie proprie CNC, consultant si servicii in amenajarile interioare – exterioare si in constructii


Ganitaly Stone

Post Image 3

Granitaly Stone este o companie infiintata din dorinta de a satisface cele mai rafinate si mai complexe solicitari in materie de piatra naturala. Pentru a oferi clientilor posilbilitati nenumarate in amenajarea caselor sau a diferitelor spatii Granitaly Stone va ofera o gama variata de produse cum ar fi piatra decorativa, piatra scapitata, travertin, granit, marmura, calcar etc. Putem prelucra la cerere orice model de trepte si contratrepte din granit sau marmura, glafuri si pervaze pentru geamuri precum si blaturi de bucatarie sau baie din toata gama de produse.